Vrouwelijke webbouwer werkt achter haar laptop

Een goedkope website: wij bouwen hem

Een goedkope website: heel veel partijen claimen deze voor je te bouwen. Als puntje bij paaltje komt, valt dit dan vaak toch nog wel tegen. Of de definitie van “goedkoop” die de bouwer hanteert, verschilt behoorlijk dan die van jouw. En áls je dan een keer een goedkope website bouwer vindt, dan is de kwaliteit vaak twijfelachtig. Socialwebsites wil hiermee afrekenen. Wij bouwen echt een goedkope website voor, die gewoon goed is. punt.

Wat is een goedkope website volgens ons?

De ene goedkope website is de andere niet. Dat ontdek je al snel wanneer je rond gaat kijken of offertes aan gaat vragen. Het is misschien ook een beetje lastig om een vaste definitie te geven van wat een goedkope website is, omdat dit ook afhankelijk is van hoe de site wordt gebouwd, hoe deze eruit ziet en wat hij moet kunnen. Websites zijn net als alle andere producten verkrijgbaar in tal van prijzen. Van spotgoedkoop tot peperduur. 

Het is goed om eerst even onze kijk op “goedkoop” uit te leggen. Wij zien dit namelijk niet helemaal als een absoluut iets, maar ook deels als iets relatiefs. Een goedkope website moet naar onze mening ook gewoon een goede website zijn. Vandaar dat wij een goedkope website als volgt definiëren:

Een goedkope website is een website die is wat je ervan verwacht – en meer – tegen een prijs die lager is dan je verwacht.

Maar wat kost dat dan?

Nu je weet hoe wij een goedkope site definieëren, heb je de juiste context om te zien dat de prijs ook écht goed is. Zeker voor wat je krijgt. Wij kunnen een website voor je bouwen vanaf € 500,- (exclusief BTW). Wij streven er ook naar om je site altijd binnen dit bedrag te bouwen (ja, dat doen we echt), maar of dit lukt, is vooral afhankelijk van wat je wilt. Heb je namelijk behoefte aan zeer veel pagina’s, zeer specifieke wensen of geavanceerde functies, dan zal de prijs wat hoger uitvallen. Wij beloven echter dat je altijd een goede prijs krijgt, in een helder voorstel.

Kan het niet nog goedkoper?

Natuurlijk kijk je kritisch naar de prijs wanneer je een website wilt laten bouwen. Je zult ons nooit horen zeggen dat wij de allergoedkoopste zijn. Dat willen wij ook helemaal niet zijn, omdat wij anders concessies zouden moeten doen aan de kwaliteit die wij je willen bieden. Als je wilt, kun je voor nog minder geld een website laten maken. Er zijn vast wel partijen te vinden die dit voor een schijntje doen. Wij doen niet mee aan de race naar de bodem. Wij willen je boven alles een onverslaanbare prijs/kwaliteitverhouding bieden. Bovendien steun je door voor ons te kiezen een sociaal initiatief. Jouw website wordt namelijk gebouwd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze mensen bouwen onder onze vleugels en leren zo stap voor stap zelfstandig websites bouwen. Deze mensen willen wij netjes betalen voor hun harde werk, dus daarom zijn wij niet nóg goedkoper dan dat wij nu al zijn. Maar neem vooral geheel vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken. Je zult niet teleurgesteld zijn in ons voorstel.

Doe ik dan helemaal geen concessies als ik zo’n goedkope website laat maken door jullie?

Wat ons betreft, doe je helemaal geen concessies. Wij bespreken alle ins en outs om ervoor te zorgen dat je precies de website krijgt die je wilt. Daarbij denken wij met je mee en denken wij een stap verder. Wij vinden warm, persoonlijk contact ook belangrijk. Bovendien wíllen wij ook echt jouw website bouwen. Wanneer je kiest voor een zeer voordelige website van Socialwebsites kun je “gewoon” rekenen op alles wat je van een goede webbouwer gewend bent. Sterker nog, wij zetten graag een extra stapje voor je!

Neem contact met ons op

3 + 8 =

Wilt u een goede website laten maken tegen ontzettend scherpe kosten en er daarbij ook nog eens voor zorgen dat werkzoekenden de skills leren om zelfstandig webbouwer te worden? Via het formulier kunt u uw bericht aan ons versturen. Wij beantwoorden met plezier uw vragen en bespreken uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden. Een aanvraag doen voor een website is altijd gratis, dus schroom niet om contact met ons op te nemen.